prinsess.jpg
 
 
 
 
 
 

Välkommen till Haga Schweizeri

Hösten 2019 öppnar Haga Schweizeri i Nordiska Kompaniets ljusgård. Här kommer man att kunna slå sig ner för en frukost, lunch, afternoon-tea eller after-work. Menyn är säsongsanpassad med en hälsosam grön grund med fokus på smak. En hyllning till klassiker, med vacker och modern finish.

Tillgänglig lyx hela dagen, varje dag!

 
skissbild.jpg

Oscar & Anna

Grundare och ägare av Haga Schweizeri är Anna Cardelius och Oscar Målevik. Oscar är utbildad konditor och vann SM för unga bagare som 19-åring. Anna är utbildad inom marknadföring och försäljning. De driver och äger även prisade Haga Tårtcompani & Bageri AB på tre platser i Stockholm.

 

Meny

Vår meny är säsongsanpassad med en hälsosam grön grund och bjuder på flera överraskande inslag till exempel tarte flambées och caketails. En hyllning till klassiker, med vacker och modern finish.

Haga Schweizeri kommer erbjuda luncher i form av gröna soppor, sallader och smörgåsar. På eftermiddagen kan man slå sig ner och avnjuta en trevlig afternoon tea eller en caketail – en tårtbit som kombineras med specifika viner och drinkar. Det kommer även att finnas smörrebröd i olika varianter, smörgåstårtor samt en afterworkmeny som serverar smårätter med svensktillverkade charkuterier och ostar.

 
nk.jpg

Lediga tjänster

ÄNTLIGEN kan vi börja bygga upp världens bästa team! Nu söker vi medarbetare till HAGA Schweizeri på NK!

Se våra lediga tjänster här

Kontakt

Adress
NK, ljusgården
Hamngatan 18-20
111 47 Stockholm

Telefon
08–19 34 34

Öppettider
Kommer under hösten 2019